Lyžařské kurzy

Lyžařský kurz s garancí lyžování

Zoja - Javorník - Krkonoše

Barka - Benecko - Krkonoše

Diana - Strážné - Krkonoše

Roubenka - Strážné - Krkonoše

Vltava - Strážné - Krkonoše

Aktiv - Vysoké nad Jizerou - Jizerské hory

Krásná - Pěnčín - Jizerské hory

Ludmila - Bedřichov - Jizerské hory

Lyžařský kurz se skipasy pro MŠ a I.st.

Lyžařský kurz se skipasy v Orlickýchh horách 1

Lyžařský kurz se skipasy v Orlických horách 2

Zemská brána - Bartošovice - Orlické hory

Pastviny - Pastviny - Orlické hory

Berghof - Nové Město u Jáchymova - Krušné hory

Jiskra - Nové Hutě - Šumava

Olympia - Zadov - Šumava

Kde můžete lyžovat s AmArtem?

Černá Hora
Lyžaři mají k dispozici novou 8-místní kabinkovou lanovou dráhu, 15 lyžařských vleků různých druhů a délek. Sjezdové tratě patří k nejdelší v ČR – dosahují délky až 3 km. Hlavní sjezdové tratě jsou uměle zasněžovány. Pro běžkaře je strojově upravováno 50 km tratí, sáňkaři mohou vyzkoušet 3,5 km dlouhou Černohorskou sáňkařskou cestu). ( 2 lanové dráhy, 15 lyžařských vleků, 50 km strojově upravovaných běžeckých trati, 3,5 km Černohorská sáňkařská cesta

Pec pod Sněžkou
Největší lyžařský areál v této lokalitě ! Provozuje čtyřsedačkovou lanovku, 9 vleků s přepravní kapacitou 9500 osob/hodinu, upravuje cca 10,5 km sjezdových tratí různých obtížností. Večerní lyžování je v provozu na třech vlecích s umělým osvětlením. V celém areálu se lyžaři pohybují s jedinou magnetickou kartou. Pro vyznávače snowboardingu je po celou sezónu v provozu velký funkpark. Pro běžkaře je upravována Krkonošská magistrála.

Skiareál Černý Důl

V areálu Černý Důl si nejlépe zalyžují rodiny s dětmi a také začátečníci. Areál je vybaven širokými sjezdokami a sedačkovými lanovkami. Najdete tu také největší dětský lyžařský park SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC. Areál nabízí nově7,2 kmsjezdovek, včetně nově otevřené sjezdovky Vyhlídková. Víc než 60% sjezdovek je vybaveno technickým sněhem. Svou sjezdovou rychlost si tu můžete změřit díky Top Speed - trati s časomírou pro měření sjezdové rychlosti.V areálu platí jednotný skipas pro celý SkiResort ČERNÁ HORA - PEC. V rámci jednodenního lyžování můžete využít i samostatný ceník areálu. Večerní lyžování má zvláštní tarif. 

Skiareál Svoboda nad Úpou - Duncan

 Nejmenší z areálů SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC je ideální pro rodiny s malými dětmi a pro začátečníky. Přehledné sjezdovky, terasa FordBaru v dolní části areálu, kterou ocení zejména nelyžující rodinný doprovod. I zde můžete vyzkoušet svou rychlost a lyžařské dovednosti na trati obřího slalomu s časomírou (MS3). Večer je možné lyžování na sjezdovkách Duncan 1 (1e) a Duncan 2 (2e) za umělého osvětlení.V areálu platí jednotný skipas pro celý SkiResort ČERNÁ HORA - PEC. V rámci jednodenního lyžování můžete využít i samostatný ceník areálu. Večerní lyžování má zvláštní tarif. 

 

Prkenný Důl - Žacléř
Na nejvýchodnějším okraji Krkonoš leží město Žacléř. Lyžařský areál v Prkenném dole svými 5 vleky a 8 sjezdovými tratěmi všech stupňů obtížnosti - včetně černé sjezdovky - patří ve východních Krkonoších k velmi dobrým lyžařským střediskům. Pro běžkaře je upravováno 28 800 m běžeckých tratí Hlavním terénem je hřeben Rýchor, hranice s Polskem směrem na Horní Lysečiny a Malou Úpu.

Dolní Dvůr
Lyžařský areál Dolní Dvůr se rozkládá v nadmořské výšce od 610 do 760 m n.m. Pečlivě upravené 4 sjezdové tratě s 5 vleky s technickým zasněžováním umožňují lyžařské vyžití především pro začínající lyžaře a děti. Na své si zde přijdou i milovníci snowboardů ve skiparku Markid. Pro ně je zde mini snowpark se třemi překážkami a MiniKID park. Pro běžkaře je připraveno 31,5 km tras, které navazují na hlavní běžecké tratě po hřebenech Krkonoš.

Mladé Buky
Celkem je k dispoizicí 8 vleků a 10 sjezdovek. Součástí areálu je Lanová třísedačková dráha, Kidpark s pojezdovým chodníkem, Snowpark s vlastním vlekem má osm překážek se třemi skoky, U-rampa, večerní lyžování na 4,1 km sjezdovek

Velká Úpa
K dispozici jsou dva nové vleky se třemi sjezdovkami v celkové délce 2890 m, od r. 2010 je v provozu nová 1000 m dlouhá sjezdovaka u penzionu Zámeček, umělé zasněžování sjezdových tratí technickým sněhem a průběžné upravování svahů sněžnými rolbami,jednotný odbavovací systém- bodová jízdenka Novinka! Předplacený kredit a jednotný odbavovací systém v areálu Skiport Vám dává nové možnosti při využití a trávení Vašeho volného času.

Benecko
Středisko zimních sportů BENECKO se nachází se v nadmořské výšce 700 - 1000 m. Vyznavačům sjezdového lyžování nabízí 8 lyžařských vleků s pravidelným udržováním 10 sjezdovek, s ideálními podmínkami pro děti, začínající lyžaře a snowboardisty. Vlek HSK, Kejnos Vás zaujme večerním lyžováním a umělým zasněžováním. Umělý sníh nabízí i lyžařský vlek Machner! Milovníkům bílé stopy jsou zde připraveny 40 km běžeckých tratí vedoucí až na Horní Mísečky, kde se napojují na novou Krkonošskou lyžařskou cestu.

Harrachov
Na úbočí Čertovy hory bylo postaveno několik sjezdovek všech stupňů obtížnosti, několik skokanských můstků včetně mamutího můstku pro lety na lyžích a běžecké závodní tratě. Běžecké tratě: - závodní 2 x 7,5 km - ostatní upravované 110 km. Harrachov je známý především skokanskými můstky: K8, K15, K40, K70, K90, K120, K185. Středisko disponuje s jedním vlekem a třemi lanovkami, lyžovat zde můžete na sjezdovkách všech druhů obtížnosti, jejichž celková délka je přes 7km. Lyžařské sjezdovky jsou vybaveny moderním systémem umělého zasněžování, který umožňuje kvalitní lyžování-a to až po dobu 5 měsíců v roce . Provozovatel umožňuje také na všechny sjezdovky přístup snowboardistům, kteří mohou zároveň využívat všechny lanové dráhy a vleky.V Harrachově se nachází i množství menších soukromých vleků a sjezdovek. Jsou zde lyžařské školy, půjčovny lyží, občerstvení, restaurace, kino, muzea, 8 bazénů, tenisové a squashové kurty.

Šachty - Vysoké nad Jizerou
Areál Šachty se nachází nedaleko centra města Vysoké n. Jizerou při silnici směrem na Liberec. Návštevníkům jsou k dispozici 3 vleky, včetně nového s kapacitou 1200 os./h., 850 m dlouhého, s celkem 7 sjezdovkami. Dále je připraveno technické zasněžení tří sjezdovek o celkové délce 2,2 km. Nový odbavovací systém SKIDATA umožní propojení našich vleků s vlekem ve Sklenařicích a neméně důležité je, že naše jízdenky budou platit i v areálu Kamenec v Jablonci n. Jizerou a některé dokonce i v areálu Herlíkovice a Bubákov.

Rokytnice nad Jizerou
Rokytnice nad Jizerou nabízí společné jízdné na 27 lyžařských vlecích. Jedná se o provozovatele TJ Spartak, vleky Udatný, ski areál Pařez, ski areál Modrá Hvězda a ski areál Bahýnka.V Horních Domkách naleznete snowpark, sedm lyžařských vleků a čtyřsedačkovou lanovou dráhu, která vede na vrchol Lysé hory ( 1 315 m n.m.), denně upravované sjezdové tratě všech náročností ( modrá, červená, černá). Studenov je známý především dlouhými mírnými svahy, které jsou vhodné pro začínající lyžaře, rodiny s dětmi a středně zdatné lyžaře. TJ Spartak na Studenově vlastní čtyři lyžařské vleky. Dalšími provozovateli na Studenově jsou vleky Udatný a ski areál Pařez. V obou areálech je k dispozici lyžařská škola, skiservis, půjčovna a úschovna lyžařského vybavení, občerstvení. Skibus po celé Rokytnici nad Jizerou zdarma.

Bedřichov
Lyžařský areál Bedřichov se nachází v centrální části Jizerských hor. Celkem 6 km sjezdových trat s 8 vleky jsou vhodné zejména pro rodiny s dětmi. Areál s širokým výběrem přepravních zařízení je vybaveno systémem technického zasněžování. Bedřichov je místem nástupu na 80 km upravovaných běžeckých tratí. Areál nabízí večerní lyžování na lyžařském vleku Malinovka. Kořenov – RejdiceLyžařský areál Kořenov - Rejdice se nachází na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Nachází se zde lyžařský areál s dvousedačkovou lanovou dráhou, vlekem, sjezdovými tratěmi a největším snowparkem v ČR - O2 Extra Parkem. Všechny tratě a překážky jsou pravidelně upravovány a dosněžovány s možností večerního lyžování na osvětleném svahu. Výborné jsou zde také podmínky pro běžecké lyžování s napojením na lyžařskou magistrálu.

Poslední aktualizace této stránky: 15.06.2017